Αδαμίδου Φιλένη-Νεκταρία – Ειδική Παιδαγωγός


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αδαμίδου Φιλένη- Νεκταρία είναι φιλόλογος,  απόφοιτη της Φιλοσοφικής- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της στο Πανεπιστήμιο της δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσει πλήθος μαθημάτων, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής και Μαθησιακών δυσκολιών.

Παράλληλα έλαβε μέρος σε σεμινάριο εξειδίκευσης στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Μαθησιακών Δυσκολιών στο Εθνικό κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών ¨Δημόκριτος¨ καθώς και στο Computer Academy Ariston Psychometric Series με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο  Λευκωσίας.

Η Φιλένη – Νεκταρία έχει επιμορφωθεί για εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας με χρήση ψηφιακών μέσων και διαδραστικών  εργαλείων.

Ταυτόχρονα με τη φοίτηση της στη Φιλοσοφική, ήρθε σε επαφή με το χώρο της εκπαίδευσης, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης σε σχολεία της Αττικής.

Από το 2006 έως σήμερα, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχει εργαστεί για μεγάλο διάστημα σε κέντρο μελέτης.

Δείτε τις αντίστοιχες Υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας: 

Διαβάστε άρθρα που έχει συντάξει η επιστημονική μας ομάδα για Μαθησιακές δυσκολίες