ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η επιστημονική ομάδα του « Ψυχ…Αγωγείν », (ψυχολόγοι-παιδοψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ειδικοί παιδαγωγοί) είναι διαθέσιμοι στο να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας. Το Κέντρο μας παρέχει το πρώτο ραντεβού με την επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου ΔΩΡΕΑΝ για να συζητήσετε τυχόν απορίες σας και να σας ενημερώσει για την θεραπευτική διαδικασία. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή στο e-mail: psychagogein@outlook.com, και θα  σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή μπορείτε να μας επισκεφτείτε στους χώρους μας:

 • (Α) ΔΑΦΝΗ επί της οδού Λ. Ηλιουπόλεως & Ίμβρου 27 (πλησίον μέτρο Αγίου Ιωαννη) – Τηλ. 211 2143682
 • (Β) ΠΑΙΑΝΙΑ επί της οδού Λ. Λαυρίου 109 – Τηλ. 211 1824946

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Δάφνη

  Παιανία

  Ίμβρου 27 (πλησίον μέτρο Αγίου Ιωάννη)

  Λ. Λαυρίου 109

  Τηλ. 2112143682

  Τηλ. 2111824946

  (Α) ΔΑΦΝΗ – ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
  Στο κέντρο «Ψυχ…Αγωγείν» μπορείτε να μεταβείτε με πολλούς τρόπους, εύκολα και γρήγορα, μιας και βρίσκεται 300 περίπου μέτρα από τον σταθμό του  μετρό Άγιος Ιωάννης.
  Από τη Ηλιούπολη :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Ηλιούπολη , με κατεύθυνση προς  Ανθούπολη. Στην 3η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης, όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από τον  Άγιο Δημήτριο :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Άγιος Δημήτριος , με κατεύθυνση προς  Ανθούπολη. Στην 2η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα, όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από την Αργυρούπολη :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Αργυρούπολη , με κατεύθυνση προς  Ανθούπολη. Στην 5η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα , όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από τον Άλιμο :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Άλιμος , με κατεύθυνση προς  Ανθούπολη. Στην 4η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στρίβουμε δεξι, όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από το Ελληνικό :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Ελληνικό , με κατεύθυνση προς  Ανθούπολη. Στην 6η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα , όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από το Βύρωνα :
  Θα μεταβείτε στο λεωφορείο 212 από τη στάση «Βουτζά» στην οδό Βουτζά. Σε 10 στάσεις, θα συναντήσετε τη στάση «Πευκάκια», όπου θα αποβιβαστείτε. Στα 600 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από τον Υμηττό :
  Θα μεταβείτε στο λεωφορείο 212 από τη στάση «Κολώνες» στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Σε 2 στάσεις, θα συναντήσετε τη στάση «Πευκάκια», όπου θα αποβιβαστείτε. Στα 600 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από τη Νέα Σμύρνη :
  Θα μεταβείτε στο τραμ στη στάση «Μ.Αλεξάνδρου» στην Λ. Ελ. Βενιζέλου. Σε 4 στάσεις, θα συναντήσετε το μετρό στη στάση Νέος Κόσμος , με κατεύθυνση προς  Ελληνικό. Θα επιβιβαστείτε. Στην 1η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα , όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από το Νέο Κόσμο :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Νέος Κόσμος , με κατεύθυνση προς  Ελληνικό. Στην 1η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα , όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  Από το Κέντρο Αθήνας :
  Μεταβαίνετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό στη στάση Σύνταγμα με κατεύθυνση προς Ελληνικό . Στην 4η στάση, συναντάτε τη στάση Άγιος Ιωάννης , όπου αποβιβάζεστε. Μόλις κατεβείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην οδό Λ. Ηλιουπόλεως , στην κατεύθυνση προς Αθήνα , όπου στα 300 μέτρα θα φτάσετε στο Κέντρο μας.
  (Β) ΠΑΙΑΝΙΑ – ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
  Στο κέντρο «Ψυχ…Αγωγείν» στην Παιανία μπορείτε να μεταβείτε με πολλούς τρόπους, εύκολα και γρήγορα.
  Από τον Σταθμό Κάντζα :
  Μόλις αποβιβαστείτε από το μετρό, μεταβαίνετε στην κεντρική οδό. Εκεί επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο 307 & έπειτα από 19 στάσεις (20 λεπτά), κατεβαίνετε στην στάση 1η ΤΣΙΜΙΝΗ. Περπατώντας 3 λεπτά, φτάνετε στον προορισμό σας.
  Από τα Σπάτα:
  Επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο 308 & έπειτα από 18 στάσεις (15 λεπτά), κατεβαίνετε στην στάση ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Περπατώντας 2 λεπτά, φτάνετε στον προορισμό σας.
   Από τα Γλυκά Νερά:
  Επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο 308 & κατεβαίνετε στην στάση ΣΤΑΜΟΥ. Περπατώντας 2 λεπτά, φτάνετε στον προορισμό σας.
   
  Από τα Κορωπί:
  Επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο 308 & έπειτα από 16 στάσεις (12 λεπτά), κατεβαίνετε στην στάση ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Περπατώντας 2 λεπτά, φτάνετε στον προορισμό σας.
   
  Από την Αγία Παρασκευή:
  Επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο 308 & έπειτα από 27 στάσεις (28 λεπτά), κατεβαίνετε στην στάση ΣΤΑΜΟΥ. Περπατώντας 2 λεπτά, φτάνετε στον προορισμό σας.