Σαμπάνη Κατερίνα-Ψυχολόγος / Ειδ.Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια


Η Κατερίνα Σαμπάνη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια, μεταξύ άλλων στην Κλινική Ψυχολογία, την Ειδική Αγωγή και την Αναπτυξιακή & Συμπεριφορική Παιδιατρική. Επιπλέον, έχει παρουσιάσει ερευνητικό έργο στο 11ο Συνέδριο της European Family Therapy Association (EFTA) στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και διαθέτει πιστοποίηση GCP (Good Clinical Practice) από το Global Health Training Centre για συμμετοχή σε κλινικές μελέτες. Στο παρόν ειδικεύεται  στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχοθεραπείας ΣΚΕΨΥΣ. 

Ως προπτυχιακή φοιτήτρια ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στα Αρσάκεια- Τοσίτσεια Σχολεία στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε φορείς που προάγουν τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες (Ethelon). Κατόπιν, έχει εργαστεί ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε δημοτικό σχολείο. 

Επί του παρόντος, εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο των Αθηνών ως σχολική ψυχολόγος και παρέχει υπηρεσίες ψυχοεκπαίδευσης, συμβουλευτικής και θεραπείας σε παιδιά και οικογένειες.