Παπαντωνίου Γεώργιος – Εργοθεραπευτής


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Ο Παπαντωνίου Γεώργιος είναι εργοθεραπευτής, απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει στα πλαίσια της κλινικής του άσκησης και της πρακτικής του εκπαίδευση στην εταιρία προστασίας σπαστικών – πόρτα ανοιχτή, στο Αιγηνήτειο Ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο τμήμα εργοθεραπείας του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας καθώς και σε δομή του ψυχιατρικού νοσοκομείου Ψ.Ν.Α. (Δαφνί).

Από το 2014 έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και οργανωτής του τμήματος Εργοθεραπείας του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 στη Πεντέλη, σε κέντρο πρώιμης παρέμβασης με παιδιά με αυτισμό, μαθησιακές δυσκολίες και ψυχοκινητική καθυστέρηση ηλικίας από 2-5 ετών, σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία, σε κατ’ οίκον θεραπείες παιδιών με επιληπτική προσωπικότητα καθώς επίσης και στο ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες με πιο χαρακτηριστικά τα σεμινάρια των γραφοκινητικών δυσκολιών και δυσγραφίας, την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών με αυτισμό και νοητική υστέρηση καθώς και το πρώτο κύκλο της εκπαίδευσης στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, ενώ αρχές Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει την παρακολούθηση και του δεύτερου κύκλου.

 

Δείτε τις αντίστοιχες Υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας: 

Διαβάστε άρθρα που έχει συντάξει η επιστημονική μας ομάδα για θέματα Εργοθεραπείας