Έναρξη σχολής γονέων


ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

H Σχολή Γονέων απευθύνεται σε γονείς που έχουν κοινό σημείο το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τα παιδιά τους αλλά και τη θέληση να ενισχύσουν την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Η Σχολή Γονέων είναι μια ομάδα γονέων που συζητά, με τη βοήθεια ειδικευμένης συντονίστριας, θέματα σχετικά με το μεγάλωμα χαρούμενων, ισορροπημένων, υπεύθυνων και συγκροτημένων παιδιών.

Οι ομάδες γονέων έχουν στόχο να βοηθήσουν τους γονείς να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους και να τους στηρίξουν στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης.

Οι Σχολές Γονέων ξεκινούν τον Οκτώβριο και ολοκληρώνουν τις εργασίες τους τον Ιούνιο της ίδιας σχολικής χρονιάς. Έχουν συχνότητα μία φορά το μήνα και διαρκούν 2 ½ ώρες. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί 7 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, και ώρα 10.00.

Το θέμα της συνάντησης είναι: « Δυσκολίες Μάθησης και Αντιμετώπισή τους μέσα στην Οικογένεια » Τις ομάδες συντονίζει η κα. Στάμου Πηνελόπη, εξειδικευμένη Ψυχολόγος-ειδική Παιδαγωγός (MSc Ειδική Αγωγή), Υπεύθυνη του Κέντρου «Ψυχ…Αγωγείν».