Παπαγεωργίου Σταυρούλα | Εργοθεραπεύτρια


Η Παπαγεωργίου Σταυρούλα είναι Εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με βαθμό πτυχίου 9,32. Στα πλαίσια των σπουδών της, έχει πραγματοποιήσει Κλινική άσκηση στο ΚΑΠΗ Καλλιθέας, στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και στο Μουσικοκινητικό κέντρο ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στην 1η Πολυθεματική Φοιτητική Ημερίδα του τμήματος φοίτησής της “Η Εργοθεραπευτική Επιστήμη μέσα από τα μάτια των φοιτητών” έλαβε το δεύτερο βραβείο με την ομαδική παρουσίαση με τίτλο “Εξερευνώντας την Αποξένωση Έργου (Exploring Occupational Alienation)”.

Παρακολουθεί κύκλο ομαδικών εποπτειών με θέμα την Εργοθεραπεία σε ένα Κέντρο Ειδικών Θεραπειών για παιδιά και έχει ολοκληρώσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων. Αναμεσά τους τα: “Εθνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων σε πρώτες βοήθειες με προσαρμογή Covid – 19”, “Bullying σε σχέση με δυσλεξία και ΔΕΠΥ: Τεστ Παυλίδη”, “Ημερίδα: Αυτισμός και Τέχνες”, “13η Διημερίδα: Τεχνολογίες αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη/ Εργαστήριο: Δυσγραφία και Τεχνολογία”.

Με γνώμονα την τεκμηριωμένη πρακτική της Εργοθεραπείας και τον σεβασμό στα παιδιά και τις οικογένειές τους επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

Δείτε τις αντίστοιχες Υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας:

Διαβάστε άρθρα που έχει συντάξει η επιστημονική μας ομάδα για θέματα Εργοθεραπείας