Καρακατσάνη Μυρτώ | Εργοθεραπεύτρια


Είμαι εργοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος εργοθεραπευτή και εργάζομαι σε κέντρα ειδικών θεραπειών. Στα πλαίσια των σπουδών μου, έχω πραγματοποιήσει την κλινική μου άσκηση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Καλλιθέας, στο τμήμα εργοθεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας και στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε πρόγραμμα ακαδημαϊκής υποστήριξης παιδιών προσφύγων για την ομαλή τους μετάβαση στην τυπική εκπαίδευση υπό την αιγίδα της Unicef. Επιπλέον, στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχω εργαστεί στο summer camp της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων που πραγματοποιήθηκε στο 9ο ειδικό δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις νευροαναπτυξιακές διαταραχές, όπως οι διαταραχές αυτιστικού φάσματος και η αναπτυξιακή διαταραχή κινητικού συντονισμού, καθώς και τις διαταραχές αισθητηριακής επεξεργασίας, ενώ έχω ολοκληρώσει κύκλο εποπτικών σεμιναρίων στην παιδιατρική εργοθεραπεία.

Τέλος, έχω λάβει πιστοποίηση στον πρώτο κύκλο της αισθητηριακής ολοκλήρωσης και τον Οκτώβρη θα παρακολουθήσω τον δεύτερο.

Δείτε τις αντίστοιχες Υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας:

Διαβάστε άρθρα που έχει συντάξει η επιστημονική μας ομάδα για θέματα Εργοθεραπείας